Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Rosmarin, Oregano, Thymian, Majoran, Basilikum, Salbei), Nadeln und Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Hartweizengrieß (z. B. feiner Nudelgrieß)
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 290 g Mineralwasser mit Kohlensäure, kalt
- 20 - 30 schwarze Oliven, entkernt (ca. 120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1927 kJ / 459 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitabrote
2j
Empanadas mit Thunfisch
2j
Würziges Fladenbrot
1u. 40min
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2j
Bagels mit Schinken-Jam und Spiegeleiern
3j
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Pitabrote
1h 25min
Pitabrote
2j
Olivenring
3j
Focaccia auf apulische Art
1u. 40min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 Std. 15 Min