Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Rosmarin, Oregano, Thymian, Majoran, Basilikum, Salbei), Nadeln und Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Hartweizengrieß (z. B. feiner Nudelgrieß)
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 290 g Mineralwasser mit Kohlensäure, kalt
- 20 - 30 schwarze Oliven, entkernt (ca. 120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1927 kJ / 459 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15h 30min
Ciabatta
17 Std.
Kräuterbrotkranz
4h 30 min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2 godz.
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Bohnendip mit Chiliöl
45 min
Olivenring
3h
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Baguettes
15h
Focaccia auf apulische Art
1h 40 min