Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Milch
- 20 g Vanillezucker
- 2 TL Zitronenschale
- 20 g Butter, etwas mehr zum Braten
- 150 g Polenta
- 300 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 250 g Wasser
- 20 - 50 g Rohrzucker, je nach Süße der Äpfel, etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, je nach Apfelsorte (volitelně)
- 30 g Rosinen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2223 kJ / 530 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Haferflockensuppe
20min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Grießauflauf
1h 30 min
Topfenschmarrn
50min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25min
Schnelle cremige Polenta
25min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Apfel-Hirse-Auflauf
1h 40min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Gebackener Frühstücksauflauf
1u.