Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 35 - 45 g Zucker
- 1 Prise Salz
-
2
Prisen Zimt, gemahlen
nebo 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen - 60 - 70 g Butter
- 80 g Polenta, fein
- 375 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2152 kJ / 514 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 339 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Haferflockensuppe
20 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Topfenschmarrn
50 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min