Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
-
2
Prisen Zimt, gemahlen
nebo 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen - 60 g Butter, in Stücken
- 80 g Polenta, fein
- 375 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 45 - 55 g Zucker
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 466 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 276 mg
Alternativní recepty
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Haferflockensuppe
20min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.
Topfenschmarrn
50 min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min