Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Mohn
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
-
1 - 2
Kardamomkapseln, Samen ausgelöst
nebo ¼ TL Kardamom, gemahlen - 35 - 40 g Zucker
- 80 g Polenta, fein
- 1 TL Vanillezucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 250 g Topfen
- 500 - 600 g Äpfel, entkernt, geschält
- 100 g Wasser
- 2 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 249 mg
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Eiernockerl
30 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15min