Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Mohn
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
-
1 - 2
Kardamomkapseln, Samen ausgelöst
nebo ¼ TL Kardamom, gemahlen - 35 - 40 g Zucker
- 80 g Polenta, fein
- 1 TL Vanillezucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 250 g Topfen
- 500 - 600 g Äpfel, entkernt, geschält
- 100 g Wasser
- 2 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 249 mg
Alternativní recepty
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Topfenschmarrn
50 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Eiernockerl
30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min