Kürbisnocken (glutenfrei)

Kürbisnocken (glutenfrei)

3.3 64 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Hokkaidokürbis in Stücken (siehe Tipp)
    450 g
  • Butter
    20 g
  • Milch
    100 g
  • Buchweizen-Mehl
    150 g
  • Kartoffelstärke
    120 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 - 2 TL
  • Salz
    3 ½ TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    1 TL
  • Eier (Größe M)
    2
  • Olivenöl
    1 - 2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2100 mg
Protein 10 g
Kalorie 1780 kJ / 425 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...