Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bearbeiten der Knöderl
- 100 g Semmelwürfel
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 3 Eier (Größe M)
- 2 - 2 ¼ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL brauner Zucker
- 60 g Pinienkerne
- 350 - 400 g frische Paradeiser
- frische Basilikumblätter, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 495 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Topfenschmarrn
50 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 Std. 15 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.