Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mandeln, geschält (siehe Tipp)
- 300 g Wasser
- 30 g Maisstärke
- 200 g Schlagobers
- 1 Prise Salz
- 300 g Zwetschken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 60 g Portwein, rot
- 1 EL Mandelstifte
- etwas Kakaopulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 390 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsenflan mit Rucola und Erdbeerdressing
1 Std.
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55min
Himbeerpudding
35 Min
Wacholderbutter
5min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26 Std.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Topinamburpüree
40min
Orangen mit Mandelschaum
1 Std. 50 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Beerenschaum
10 min