Zařízení & příslušenství
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
5 Portionen
Suroviny
-
Butter20 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Mandel, geschält (siehe Tipp)100 g
-
Wasser300 g
-
Maisstärke30 g
-
Schlagobers200 g
-
Salz1 Prise
-
Zwetschken, frisch300 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Portwein, rot60 g
-
Mandelstifte1 EL
-
Kakaopulveretwas
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
6 g
Kalorie
1635 kJ /
390 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alles Zwetschke
10 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Kaffee-Sabayon
10min.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1hod. 10min.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1hod. 25min.
Zwetschken-Speck-Muffins
50min.
Mohnsoufflés
1hod.
Crème Brûlée
3hod. 10min.
Panna Cotta
3hod. 40min.
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min.
Waldorfsalat mit Weintrauben
1hod.
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min.
Grießflammeri mit Quittenkompott
4hod. 50min.
Weißes Topfen-Mousse
1hod. 10min.