Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1060 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 godz. 5 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 Std.
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min