Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1060 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1 Std. 15 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2 Std. 20 Min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 Std. 20 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Schöpsernes
1h
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min