Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1060 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1u. 50min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2u. 25min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Eier in Dijonnaise
35 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1h
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Ossobuco sous-vide
13u.
Traunseer Räucherfischmus
3u. 30min