Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Mandeln, geschält
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Pinienkerne
- 50 g getrocknete Datteln, entsteint
- 50 g getrocknete Feigen
- 2 TL Ras el Hanout, etwas mehr zum Einreiben
- 1 TL Salz
-
¼
TL Szechuan-Pfeffer
nebo ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen -
1000
g Lammkeule, ausgelöst
nebo 1000 g Lammschulter - 2 EL Olivenöl
- 200 g Kalbsfond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 godz. 20 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Coq au vin
3h
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10 min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1h 25 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min