Zařízení & příslušenství
Spätsommerkompott
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 5min.
4 Gläser
Suroviny
-
Äpfel geschält, entkernt, geachtelt350 g
-
Birnen geschält, entkernt, geachtelt350 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst60 g
-
Zucker70 g
-
½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise", (siehe Tipp)Zimt, gemahlen½ TL
-
Gewürznelken3
-
weiße Weintrauben kernlos250 g
-
Heidelbeeren, frisch120 g
-
100 g Cranberrys, getrocknetWildpreiselbeere, frisch200 g
-
Wasser250 g
-
Apfelsaft250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Glas
Protein
2 g
Kalorie
1200 kJ /
286 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Brombeer-Vanille-Sirup
2hod. 15min.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2hod. 30min.
Hollerkoch
2hod. 50min.
Kirschenkompott
1hod. 35min.
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1hod. 10min.
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min.
Ribiselgelee
55min.
Winterapfel im Glas
1hod. 15min.
Marillenröster
30min.
Kürbis süß-sauer
1hod. 25min.
Powidl
8hod.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min.