Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
nebo 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
nebo ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 604 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50 Min
Kräutersenf
336 Std. 30 Min
Feigensenf
55 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 Min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Winterapfel im Glas
1 Std. 15 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Traubengelee
1 Std.