Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Haselnüsse
- 110 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Zwetschken, frisch und 8 Stk. für die Dekoration
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht (siehe Variation)
- 20 - 30 g Rum (volitelně)
- 400 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt
- 40 - 70 g Honig, nach Geschmack, bzw. Süße der Zwetschken
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 327 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
2 Std. 30 Min
Marillen-Limes
25min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Marillenröster
30min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min