Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Wasser, lauwarm
-
1
EL Sonnenblumenöl
nebo 1 EL Rapsöl - 1 Prise Salz
- Sonnenblumenöl für die Hände
- 100 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Geselchtes, in Stücken
- 500 g Sauerkraut
- 60 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 746 kJ / 179 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 379 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Bröselknödel
40 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55min
Gelber Fisolensalat
40 Min