Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 g gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft (z. B. Dille, Petersilie, Kresse, Zitronenmelisse, Basilikum, etc.)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 35 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 2 TL Estragonsenf
- 3 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 TL Öl (z. B. Leinöl)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Staubzucker
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 703 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Liptauer
15 min.
Schnittlauchsauce
10min
Semmelknödel
50 Min
Budapester Wurstsalat
20 min.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Erdäpfelkas
5min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Frühlingsaufstrich
20 min.