Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de jengibre, fresco y pelado
- 10 g de ajo, pelado
-
5
g de té limón, fresco, solamente el tallo
nebo 1 cdita de ralladura de limón verde - 20 g de aceite vegetal
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en láminas
- 230 g de camarones medianos crudos, sin cabeza
- 400 g de leche de coco
- 150 g de agua
- ½ cdita de chile de árbol seco
- 230 g de hongos cremini, cortados en láminas
- 100 g de puré de jitomate
-
30
g de salsa de pescado (volitelně)
nebo ½ cdita de sal fina (volitelně) - hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pad thai
40 min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Arroz jazmín con coco
50 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Pollo tandoor
6h 45min
Sopa de pollo asiática
45 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Yakisoba de camarón
35 min