Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo, pelados
- 40 g de jengibre, pelado y en trozos
- 80 g de miel de abeja
- 15 g de vinagre blanco
- 60 g de pasta de chile coreano
- 60 g de pasta miso
- 20 g de salsa de soya
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1 salmón fesco, entero, sin visceras, (aprox. 2 kg)
- 4 cdas de aceite de girasol, para engrasar
- 200 g de hongo shiitake seco, hidratados y en rebanadas (5 mm)
- 2 cdas de aceite de ajonjolí
- 30 g de cebolla cambray, en rebanadas de 2 mm
- 2 limones amarillos, en rebanadas
- ajonjolí tostado, blanco y negro (volitelně)
- 10 g de brotes (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1028.4 kJ / 245.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 583.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pescado a la talla
40 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2h 5min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Ostiones Rockefeller
20 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5 min.