Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Protein
- 107 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 145 g
- Nasycený tuk
- 71 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1841 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Nieve de hierbabuena
20 Min
Ponche de adviento
15 Min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1 Std.
Col rellena en salsa agridulce
3 Std. 30 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Sal roja
5 Min
Sal de comino
5 Min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 Min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min