Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cditas de sazonador de tomate
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 4 filetes de pescado blanco, sin piel
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 600 g de jitomate guaje, en cuartos
- 300 g de cebolla cambray, sin tallos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo (volitelně)
- 100 g de leche de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1404 kJ / 334 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la diabla
30min
Pescado con salsa de morrón
45min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1 Std. 20 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 Min
Pollo a la cazadora
40min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Atún con salsa Vierge
50min