Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pan pita, cortados en cuadros de 2 cm
- 35 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cditas de zataar
- ½ cdita de sal fina
Ensalada
- 50 g de hojas de perejil fresco
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 80 g de cebolla morada, en trozo
- ½ lechuga francesa, deshojada y desinfectada
- agua, la necesaria para llenar el vaso
- ½ lechuga romana, partida por la mitad y desinfectada
- 180 g de jitomate cherry
- 250 g de pepino, con piel y sin semillas, cortado en cubos chicos
Aderezo
- 40 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 cdita de azúcar refinada
- 2 dientes de ajo, peados
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- 125 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 10584 kJ / 2520 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 222 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada fresca de quinoa
25 Min
Tabule de quinoa
10min
Ensalada Niçoise
1 Std.
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50min
Minestrone
45 Min
Kofta
50min
Pad thai
40 Min
Tabule
30min
Tacos de lechuga
1 Std.
Falafel de chícharo
30min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min