Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 té limón, fresco, solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos, sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca, pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco, en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 335.8 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20 min
Plátanos asados con queso y mojo verde
45 min
Frijoles charros
35 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Arroz Persa con eneldo y granada
40 min
Frijoles negros
25 min
New York con salsa bernesa
45h
Tom yum
40 min
Frijoles charros
25 min
Salsa cremosa de perejil
35 min
Salsa Bernesa TM6
20min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min