![Rendang de res Rendang de res](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff6eebdc-91ad-4261-a55a-052e959c9d2c/Derivates/f6158f91-4443-48f0-a754-17d86a4e052b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 té limón, fresco, solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos, sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca, pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco, en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 335.8 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo Venezolano con arepas
40 min
Estofado de cordero TM6
4 Std. 30 Min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Pollo especiado con cacahuates
45 dk
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40 min
Paté de hígado de pollo
12 godz.
Carimañolas de carne y de queso
2 Std.
Tortitas de pescado estilo tai
45 dk
Pan plano con dip de hierbas y nueces
2h 35min
Bisque de camarón
25 min
Goulash
1h 40 min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 dk