
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo pelados
- 2 té limón, fresco solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 335.8 kcal / 1404.8 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta Al vacío TM6
1hod.
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Soufflé de maracuyá
35min
Spezzatino de cordero
1hod. 45min
Chop suey de camarón
1hod.
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Arroz basmati
40min
Coctel de chile serrano y mezcal
5min
Pappardelle al limón
45min
Risotto alla milanese
30min
Yuquitas con huancaína
45min
Hamburguesa trufada
40min