Kompatibilní verze
Schiacciata con salmón ahumado y bayas de goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de harina de trigo
- 150 g de jugo de betabel, natural, sin azúcar
- 5 g de levadura seca instantánea
- 1 cda de miel
- 20 g aceite de oliva, plus extra for greasing
- 120 g de agua
- ½ cdita de sal
- 3 - 4 ramita romero, in pieces, plus extra for garnish
- 1 - 2 cebolla morada, en rodajas delgadas
- 1 - 2 pizcas de sal gruesa
- 100 g salmón ahumado, rebanado
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre helado de avellana y chocolate
8 Std.
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30 min
Pizza fantasma
Keine Bewertungen
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1 Std. 20 Min
Wrap de pepino y salmón ahumado
45 Min
Menú vegano
35min
Arroz negro dulce
13h
Helado de espirulina
6h
Ratatouille quiche
1 Std. 20 Min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (Hestan Cue™)
40 Min
Romeritos veganos
1 Std.
Tortitas de garbanzo
25 min