Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de apio, cortado en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 120 g de zanahorias, cortadas en trozos (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, cortado en cubos (1 cm)
- 400 g de frijoles bayos cocidos, escurridos (ver tip)
- 2 chiles jalapeños, sin semillas, en cuartos
- 200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de chile chipotle en polvo
- ½ cdita de canela en polvo
- ½ cdita de comino en polvo
- 400 g de puré de jitomate
-
1
cdita de orégano seco
nebo 2 ramitas de orégano fresco - 100 g de granos de elote amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2222.8 kJ / 531.3 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 23.3 g
- Sodík
- 796 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boloñesa de lentejas
35min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Tabule de quinoa
10min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1h 20min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2hod. 30min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Sopa miso con verduras
30min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min