Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de apio, cortado en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 120 g de zanahorias, cortadas en trozos (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, cortado en cubos (1 cm)
- 400 g de frijoles bayos cocidos, escurridos (ver tip)
- 2 chiles jalapeños, sin semillas, en cuartos
- 200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de chile chipotle en polvo
- ½ cdita de canela en polvo
- ½ cdita de comino en polvo
- 400 g de puré de jitomate
-
1
cdita de orégano seco
nebo 2 ramitas de orégano fresco - 100 g de granos de elote amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2222.8 kJ / 531.3 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 23.3 g
- Sodík
- 796 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz al cilantro
35 min
Ensalada de Arroz Salvaje
50 min
Sopa de frijoles Toscana
50 min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2h 35min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Arroz basmati
40 min
Coliflor tikka masala
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min