Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pacchetti di tacchino
- 50 g di pane raffermo a pezzi (3 cm circa)
- 100 g di Parmigiano reggiano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 2 foglie di sedano, lavate
-
100
g di speck a tocchetti (1 cm)
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti (1 cm) - 100 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 15 fette di tacchino sottili (12x10 cm)
- farina tipo 00 q.b.
Friggione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3418 kJ / 817 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 50.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Fagioli alla veneta
1h 30 min
Anguille in umido
40min
Zuppa imperiale
1u.
Crema fritta alla veneziana
1h 30 min
Minestra imbottita
1h 30 min
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1u. 20min
Dolcetti alle bacche di goji (per 2 persone)
40min
Bitter al melone e basilico
10min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2h 30min
Spongade della Val Camonica
5h
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min