Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pacchetti di tacchino
- 50 g di pane raffermo a pezzi (3 cm circa)
- 100 g di Parmigiano reggiano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 2 foglie di sedano, lavate
-
100
g di speck a tocchetti (1 cm)
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti (1 cm) - 100 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 15 fette di tacchino sottili (12x10 cm)
- farina tipo 00 q.b.
Friggione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3418 kJ / 817 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 50.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1h 35min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 Std. 25 Min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1hod. 20min
Calulu di pesce
50min
Insaporitore per pesce
10 Min
Spianata sarda
7hod. 45min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 Min
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min
Indivia belga gratinata
1hod. 20min
Zuppa imperiale
1 Std.