Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pacchetti di tacchino
- 50 g di pane raffermo a pezzi (3 cm circa)
- 100 g di Parmigiano reggiano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 2 foglie di sedano, lavate
-
100
g di speck a tocchetti (1 cm)
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti (1 cm) - 100 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 15 fette di tacchino sottili (12x10 cm)
- farina tipo 00 q.b.
Friggione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3418 kJ / 817 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 50.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa imperiale
1h
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Uova sode ripiene
1h 10min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Maiale brasato con uovo e riso
45min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Agliata verde
15min
Pomodori gratinati
1h 10min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min