Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Mornay
- 2 tuorli
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 25 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Farcia agli asparagi e Culatello
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 20 g di burro
- 150 g di Culatello a listarelle
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 10 g di burro + q.b.
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3217 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 43.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Lasagne fredde
1h 10 min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 Std. 5 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min