Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Polpettone
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di carne di coniglio a pezzi (il filetto o il petto)
- 300 g di salsiccia di pollo, sgranata
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 fili di erba cipollina fresca, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olive denocciolate
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 pizzico di paprika dolce (volitelně)
- 150 g di formaggio di capra stagionato, a bastoncini
- olio extravergine di oliva q.b.
Pesto al basilico
- 15 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 40 g di olive denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2493 kJ / 596 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 42.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Sarde a beccafico
35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Insalata russa
1h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20 phút
Coniglio in porchetta
1h 20 phút
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min