Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Polpettone
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di carne di coniglio a pezzi (il filetto o il petto)
- 300 g di salsiccia di pollo, sgranata
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 fili di erba cipollina fresca, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olive denocciolate
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 pizzico di paprika dolce (volitelně)
- 150 g di formaggio di capra stagionato, a bastoncini
- olio extravergine di oliva q.b.
Pesto al basilico
- 15 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 40 g di olive denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2493 kJ / 596 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 42.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla napoletana
40 min
Seppie con i piselli
40 min
Polpette classiche
1h
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8 Std. 20 Min
Ghiacciolo al gianduia
6h 15min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Stracciatella
10 Std. 25 Min
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min