Kompatibilní verze
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Polpette di carote
1h
Polpette di spinaci
35min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2h
Polpettine di spinaci e ricotta
30 Min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 godz. 15 min
Crocchette di melanzane
35min
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Crocchette di tonno
10h