Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero

Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero

2.3 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Crocchette di patate e porro
  • 500 g di acqua
  • 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
  • 30 g di porro
  • 30 g olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
  • 70 g di tartufo nero fresco
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 570 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 25 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.4 g
Kalorie 1067 kJ / 255 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...