Kompatibilní verze
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Sformatini di verdure
50min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1 Std. 25 Min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Choux al merluzzo
1h 40min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Spiedini con polpette di melanzane e pomodorini
1 Std.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35min