Kompatibilní verze
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Tortini di quinoa
1h
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Sformatini di verdure
50min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min