Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di formaggio Montasio fresco a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di formaggio Montasio stagionato
- 30 g di cipolla a fette sottili
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a cubetti
- 200 g di patate, pelate e a fette sottili (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frico
1u.
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Indivia belga gratinata
1u. 20min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1u.
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20 min
Smacafam
55min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Quiche svuotafrigo
40min
Polpettone in crosta
1h 10min
Spatzle verdi alla carbonara
1u.