
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 500 g di stoccafisso ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 541 kcal / 2263 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 32.6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzanella di pescatrice e peperoni
3hod.
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Cappon magro
4hod. 30min
Pappardelle al ragù di agnello
1hod.
Insalata di panissa con carciofi
55min
Brandacujun
45min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3hod. 10min
Pansoti in salsa di noci
2hod.
Baccalà alla ligure
1hod.
Panissa
45min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min