Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 32.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1 godz. 30 min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Cappon magro
4h 30min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Brandacujun
45 min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà fritto in pastella
1 godz. 10 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Panissa
45 min