Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 32.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Insalata russa
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Alici ripiene
50 min
Panissa
45min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Cappon magro
4h 30min
Bagna cauda
35min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Torta pasqualina
2h 5min
Brandacujun
45min