Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla birra scura e patate
- 30 g di porro a rondelle
- 500 g di birra stout (birra nera)
- ½ dado per brodo di carne
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi puliti ed asciutti
- 400 g di patate novelle piccole, a tocchetti (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di confettura di ribes
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di zucchero di canna integrale
Filetti di coniglio
- 2200 g di acqua
- 2 filetti di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Pasticcio di manzo e funghi
2u. 20min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min
Uova alla Benedict
45min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Salsa alla birra e mele
35min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Curry di pollo Cape Malay
1h