Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla birra scura e patate
- 30 g di porro a rondelle
- 500 g di birra stout (birra nera)
- ½ dado per brodo di carne
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi puliti ed asciutti
- 400 g di patate novelle piccole, a tocchetti (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di confettura di ribes
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di zucchero di canna integrale
Filetti di coniglio
- 2200 g di acqua
- 2 filetti di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Astice in bella vista
1h 15min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Marinatura al Marsala
20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Corona di riso capesante e verdure
50min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.