Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla birra scura e patate
- 30 g di porro a rondelle
- 500 g di birra stout (birra nera)
- ½ dado per brodo di carne
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi puliti ed asciutti
- 400 g di patate novelle piccole, a tocchetti (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di confettura di ribes
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di zucchero di canna integrale
Filetti di coniglio
- 2200 g di acqua
- 2 filetti di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Purè di manioca
50 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Zuppa di vongole e uova
40min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Marmitako di polpo
50 min
Cachupa de peixe
50 min
Bisque
2h