Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso e salmone
- 500 g di asparagi bianchi puliti e a pezzi
- 1 rametto di origano fresco, le foglie lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglie lavate
- 1 rametto di aneto fresco, le foglie lavate
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 10 g di sale
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di riso rosso integrale (tempo di cottura 20 minuti)
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva q.b. per irrorare
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 godz. 10 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Riso con gamberi e verdure
30min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50 Min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1h 30min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto anatra e lamponi
1h
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min