
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Erdäpfel, festkochend in Stücken
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Weißkraut Strunk entfernt, in Stücken (4 cm)
- 40 g Butter in Stücken
- 550 g Wasser
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 - 1 ½ TL Paprikapulver, rosenscharf nach Geschmack
- 1 TL Salz
- 4 EL Sauerrahm
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 177 kcal / 740 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Letscho
40min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Fastensuppe
45min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Krautsuppe
55min
Paradeiskraut
35min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Fisolengulasch
1hod. 10min