Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken (4 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 550 g Wasser
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 - 1 ½ TL Paprikapulver, rosenscharf, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- 4 EL Sauerrahm
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 Min
Krautfleckerl
40 Min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Paradeiskraut
35 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Letscho
40 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Krautsuppe
55 Min