
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Rüben, roh geschält, große Rüben halbiert
- 2 EL frische Minze Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 180 g Schafmilch-Joghurt
- 50 g Feta in Stücken und etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
- ½ TL Salz
- ½ TL Ahornsirup
- ½ TL Ras el Hanout
- 1 EL Tahina
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 143 kcal / 596 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min.
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min.
Kräutertopfen
15 min.
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min.
Gelber Fisolensalat
40 min.
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min.
Linsen mit Mangold und Speck
30 min.
Krautsuppe
55 min.
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min.
Fisolengulasch
1h 10 min.