Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Krautsuppe
55min
Kürbisgulasch
45min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Maroni-Mandel-Creme
10min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min