Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 350 g Kohlrabi, geschält, in Stücken
- 100 g Radieschen, halbiert mit Radieschengrün (siehe Tipp)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Erbsen, tiefgekühlt
- 550 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Gänseblümchen zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Neunkräutersuppe
25min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Paprikasuppe
30min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h