Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 60 g Butter, in Stücken
- 200 g Kohl, in Stücken (5 cm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (1 cm)
- 1200 g Wasser
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 170 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 250 g Kopfsalat
- 150 g Blattspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 583 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15 min.
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min