Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla, in quarti
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai di crema di peperoni
- 400 g di pomodori in scatola
- 300 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- basilico fresco, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 67 kJ / 16 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 0.9 g
Alternativní recepty
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min
Crema alla polpa di granchio
10min
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante
1 Std.
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Pane di mais gratinato
40 Min
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Pasticcio di manzo e funghi
2h 20 min
Olio piccante
1 Std. 30 Min