
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 496.5 kcal / 2077.3 kJ
- Protein
- 24.9 g
- Tuk
- 22.2 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Sodík
- 946.8 mg
Alternativní recepty
Spaghetti alla checca
40min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1hod. 30min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Pizzoccheri bianchi
55min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1hod.
Baguette ripiene
5hod.
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1hod.
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1hod.
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1hod. 30min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.