Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 946.8 mg
Alternativní recepty
Muffin ai funghi
45 Min
Muffin al cappuccino
1 Std.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min
Pizzoccheri bianchi
55 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Schiaffettoni ripieni
1h 30 min
Muffin sacher al Varoma
30 min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40 min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 Std.