Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 52.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 946.8 mg
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 Std. 5 Min
Pappardelle alla papalina
30min
Ravioli alla carbonara
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 Std. 30 Min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min