Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 4 chiodi di garofano
- 3 bacche di ginepro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di vino rosso
- 60 g di aceto bianco
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.