Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 oz white onion, cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos, husks removed
- 3 oz white onions, cut into pieces
- 1 serrano chili, destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 1 tsp salt, to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme, divided
- 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
- radishes, sliced, to garnish
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- chopped cilantro, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 505 mg
Alternativní recepty
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Carnitas
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Pollo Pibil
1h 30min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Tortilla Soup
25 min