雪菜春笋炖春鸡

雪菜春笋炖春鸡

4.4 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
3 人份

Suroviny

  • 1 茶匙
  • 约400克,一切二再在表皮划两刀
    ½ 只
  • 20 克
  • 雪菜 切碎泡水5分钟后沥干水分
    120 克
  • 新鲜竹笋切丝
    100 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 料酒
    10 克
  • 切丝
    1 片
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.5 g
Kalorie 1290 kJ / 308.3 kcal
Tuk 19.9 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...