Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de cerises
2j 30 menit
Magret de canard à la cerise
50min
Sorbet aux 3 agrumes
1 Std. 35 Min
Confiture de framboises au romarin
30min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Liqueur de cassis
1440h
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Sorbet au limoncello
3h 10min
Liqueur aux fruits rouges
25min
Sorbet au cassis
10min
Chutney de figues
4 Std.