Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Tarte aux abricots et aux amandes
1 Std. 35 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Poires au vin rouge
3h 20min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Asperges sauce mousseline
1h
Ananas en papillote
1h
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1h 20 min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min