Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30min
Ti-punch
10 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 Min
Sauce au chocolat
10 Min