Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 trozo de guindilla roja (volitelně)
- 20 chipirones frescos enteros rellenos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18.81 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 13.96 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Mariscada
3 Std. 30 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Calamares en su tinta
1h 5 min.
Almejas a la marinera
30 Min
Chipirones a la marinera
25 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Tigres
1 Std.
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz con bogavante
1 Std.