
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
- 12 de gambones crudos enteros
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) cortado en 6 trozos y salpimentado
- 100 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 302 kcal / 1263 kJ
- Protein
- 20.46 g
- Tuk
- 17.66 g
- Sacharidy
- 15.31 g
- Vláknina
- 1.71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Rape en salsa americana
1h
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape a la jardinera
40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao en salsa verde
30min
Calamares encebollados
1h