Rape y gambones con patatas al ajillo

Rape y gambones con patatas al ajillo

4.5 96 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 600 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
  • 12 de gambones crudos enteros
  • 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) cortado en 6 trozos y salpimentado
  • 100 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 20.46 g
Kalorie 1263 kJ / 302 kcal
Tuk 17.66 g
Vláknina 1.71 g
Sacharidy 15.31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...