Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas frescas
- sal
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 200 g de caldo de pescado
-
2 - 3
gotas de tabasco (volitelně)
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně) - 1 hoja de laurel seca
- 600 g de patatas (peladas y cortadas en rodajas de aprox. 1 cm)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con gambones
1h
Champiñones con jamón y gambas
20 min
Guiso "mar y tierra"
50 min
Alubias con gambas
20 min
Patatas con chirlas
30 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Chipirones a la marinera
25 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Fabes con almejas
30 min
Patatas mare nostrum
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 min