Judías verdes con patata y butifarra

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de butifarra blanca en trozos de 3 cm
    400 g de chorizos criollos, en trozos de 3 cm
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 250 g de judías verdes frescas en trozos de 3 cm
  • 750 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de patatas chascadas en trozos de 2-3 cm

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 937.8 mg
Protein 14.9 g
Kalorie 1690 kJ / 403 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 24.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...