Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
-
200
g de brandy
nebo 200 g de vino blanco - 50 g de agua (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Sacharidy
- 7.48 g
- Tuk
- 10.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de tomate
40 Min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Albóndigas en salsa española
55 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Salsa vizcaína
40 Min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Pudin de pescado
2h 15 min
Pollo en pepitoria
45 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min