Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (aprox. 2 solomillos)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 dientes de ajo
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de miga de pan blanco
- 1 cucharadita de pimentón
- 75 g de vino blanco
- 130 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1408 kJ / 336 kcal
- Protein
- 37.6 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 750.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Samosas de carne asada
1h
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50 min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Solomillo de cerdo asado con guarnición de patatas
40 min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Risotto de setas al cava
35 min
Solomillo al whisky
45 min