Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (aprox. 2 solomillos)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 3 dientes de ajo
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de miga de pan blanco
- 1 cucharadita de pimentón
- 75 g de vino blanco
- 130 g de tomate maduro en trozos
- 200 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1408 kJ / 336 kcal
- Protein
- 37.6 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 750.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 Min
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Lomo y patatas tonnato
1 Std.
Bacalao con puré de guisantes
30 Min
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Coliflor gratinada
50min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Solomillo al whisky
45 Min