Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de queso manchego, en trozos
- 600 g de jitomate saladet, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 cditas de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g de agua
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en cubos (4 cm)
- 6 chiles poblanos, frescos
- 100 g de cebolla blanca, fileteada
- 215 g de elote amarillo enlatado, drenado
- 18 tortillas de maíz
- aceite para freír, el necesario
- 150 g de crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2179 kJ / 519 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Pasta al poblano
35 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Pacholas
35 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Pastel azteca
1 Std.
Chilaquiles rojos
25 Min